Briefje in de bus - Makelaars @ Work

Briefje in de bus

Heb jij je oog al laten vallen op een specifieke woning, maar staat het niet – zichtbaar – te koop? Dan doen wij graag een briefje namens jou in de brievenbus. Proactief, persoonlijk en professioneel. Wie weet heeft de huidige bewoner van jouw droomhuis wel verhuisplannen. Samen komen wij erachter. Blijkt dat niet zo? Dan hebben wij ondertussen wél al een goed beeld van wat je zoekt.

Wij helpen jou

Wil jij een huis kopen in Haarlem of ergens anders in de regio Zuid-Kennemerland? Neem dan Makelaars@Work in de arm. Wij begeleiden jou in jouw zoektocht naar je droomhuis. Wij zijn geen standaard makelaarskantoor, wij zetten graag die extra stap. Onze actieve benadering leidt tot successen.

Service op maat

Wist je dat wij naast het openbare aanbod ook beschikken toegang hebben tot woningaanbod in de stille verkoop? Mogelijk hebben we een verborgen parel voor jou in portfolio. Zo niet: dan houden we onze ogen voor je open en helpen we je graag verder zoeken. Wij hebben een groot netwerk en zijn altijd op zoek naar succesvolle matches tussen vraag en aanbod.

wat kunnen wij voor je doen?

Wij zijn altijd bereikbaar. Telefonisch en per e-mail. Ons kantoor is, dankzij haar centrale ligging in hartje Haarlem, ook goed te bereiken. Met de fiets, auto of het openbaar vervoer. Wij komen ook graag naar jou: wel zo makkelijk.

Meer informatie opvragen of een afspraak maken? Bel of mail:

023 - 55 30 999 info@makelaarsatwork.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×