High end properties - Makelaars @ Work

High end properties

Ons aanbod is niet dertien-in-een-dozijn, of doorsnee. Wij kopen en verkopen panden die écht opvallen.

Door de manier van bouwen, of de ligging. Makelaars@Work specialiseerde zich de afgelopen 25 jaar in high end properties in de regio Zuid-Kennemerland. Van luxe lofts en spectaculaire penthouses, tot statige stadsvilla’s en grachtenpanden in het hart van Haarlem. En ook landhuizen en villa’s in de regio Zandvoort, Bloemendaal of Aerdenhout.

Neem contact met ons op

Specialistische aanpak

Het kopen of verkopen van woningen in het topsegment vraagt om een specialistische aanpak. Op een discrete manier ontzorgen wij jou volledig in het aan- of verkoop traject. Wij maken gebruik van de kracht van ons brede netwerk, door samen te werken met collega-makelaars, ook in Amsterdam en diverse professionals op het gebied van presentatie en vormgeving.

Presentatie van high end woningen is key

Bij Makelaars@Work besteden we veel aandacht aan een state-of-the art presentatie van jouw woning. Met mooie foto’s, duidelijke en treffende teksten en digitale plattegronden. Voor dit soort zaken werken wij samen met diverse professionals. Sonja Velda bijvoorbeeld, die écht de tijd neemt om de unieke aspecten van jouw woning vast te leggen met haar camera. Tibi Media schakelen we in voor dronefilms en 3D-bezichtigingen, als de situatie en woning zich daarvoor leent. Indien gewenst zorgt één van onze stylisten ervoor dat een woning er tiptop uitziet als er foto’s gemaakt worden of er een belangrijke bezichtiging gepland staat.

Stille verkoop

Verkopen kan bij ons zowel openbaar, als stil (vertrouwelijk). Misschien ben je een bekend persoon of publiek figuur, of treed je met jouw kostbare high end woning niet graag in de openbaarheid. Jij wil tenslotte alleen potentiële kopers over de vloer die oprecht geïnteresseerd zijn in jouw woning. En niet alleen in jou of in de mooie spullen in je huis. Rust en privacy: dat zijn de belangrijkste voordelen van stille verkoop. Laat dat maar aan ons over.

Aankopen uit stil aanbod

Heb jij specifieke wensen voor een koopwoning, die je niet terugvindt in het bestaande, openbare woningaanbod? Laat dan je gegevens achter. Mogelijk hebben we een verborgen parel voor jou in portfolio. Zo niet: dan houden we onze ogen voor je open en helpen we je graag verder zoeken.

Contact

Zoek jij een exclusieve woning in de omgeving van Haarlem? Of wil je er juist één te koop zetten? Dan zijn wij jouw partner. Makelaars@Work realiseerde al vele succesvolle transacties in het topsegment.

Meer weten over onze werkwijze of vrijblijvend kennis met ons maken?

Maak direct een afspraak

wat kunnen wij voor je doen?

Wij zijn altijd bereikbaar. Telefonisch en per e-mail. Ons kantoor is, dankzij haar centrale ligging in hartje Haarlem, ook goed te bereiken. Met de fiets, auto of het openbaar vervoer. Wij komen ook graag naar jou: wel zo makkelijk.

Meer informatie opvragen of een afspraak maken? Bel of mail:

023 - 55 30 999 info@makelaarsatwork.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×