Huur en verhuur - Makelaars @ Work

Huur en verhuur

Makelaars@Work bemiddelt in de aan- en verhuur van woningen in het hogere segment, in Haarlem en de regio Zuid-Kennemerland.

Onze professionele en betrouwbare NVM-makelaars zoeken altijd naar de juiste match. Voor de korte of lange termijn. Wij beschikken daarvoor over een uitgebreid netwerk en hebben toegang tot een ruime database woningzoekenden en potentiële huurders.

Zoek jij een makelaar die gaat voor de juiste match?

Neem contact met ons op

Perfecte presentatie

Presentatie is alles bij huurwoningen in het hogere segment. Bij Makelaars@Work besteden we veel aandacht aan de presentatie van de woning die jij wilt verhuren. Daarvoor werken wij samen met diverse ervaren professionals op het gebied van tekst, fotografie, (drone)video, grafische vormgeving en (interieur)styling. Wij nemen de tijd om de unieke aspecten van een woning vast te leggen. We delen jouw woning breed: op onze eigen website, maar ook op funda, Pararius en via social media.

Tijdelijk verhuren

Haarlem is vanwege haar gunstige ligging erg in trek bij expats: werknemers van grote, internationale bedrijven die tijdelijk – bijvoorbeeld voor een bepaald project – in Nederland komen werken om hun kennis en ervaring te delen. Bij Makelaars@Work beschikken wij over een groot netwerk expats in de regio. Als je jouw woning (tijdelijk) wilt verhuren, vinden wij de juiste huurder.

Tijdelijk huren

Ben jij een expat, op zoek naar een (tijdelijke) huurwoning in het hogere segment? Dan spreken wij jouw taal. Letterlijk, want wij staan je vanzelfsprekend ook graag in het Engels te woord. Wij begrijpen dat jij het land en de omgeving nog niet zo goed kent als je hier komt, en dat je graag snel een fijn, tijdelijk thuis vindt. Indien gewenst volledig gestoffeerd of gemeubileerd. Daarin ontzorgt Makelaars@Work jou volledig. Wij hebben toegang tot een volledige database met alle huurwoningen in de regio, aangevuld met aantrekkelijk stil aanbod. Ook als je om een andere reden op zoek bent naar tijdelijke woonruimte staan wij uiteraard voor jou klaar.

Volledige service: wij ontzorgen jou van A tot Z

Of je nu wilt huren of verhuren: wij begeleiden het volledige proces. Daarbij geloven wij in een persoonlijke aanpak, om voor jou écht het verschil te maken.

  • We gaan met eerlijk en deskundig advies voor de juiste match
  • We helpen je om jouw huis optimaal effectief in de markt te zetten
  • We begeleiden jou van de eerste kennismaking tot de sleuteloverdracht

In 25 jaar tijd is Makelaars@Work uitgegroeid tot één van de best beoordeelde NVM-makelaars van Haarlem. Dat is niet voor niets; wij kennen de stad én haar omgeving als geen ander. Voor ieder pand vinden wij een passende nieuwe huurder.

wat kunnen wij voor je doen?

Wij zijn altijd bereikbaar. Telefonisch en per e-mail. Ons kantoor is, dankzij haar centrale ligging in hartje Haarlem, ook goed te bereiken. Met de fiets, auto of het openbaar vervoer. Wij komen ook graag naar jou: wel zo makkelijk.

Meer informatie opvragen of een afspraak maken? Bel of mail:

023 - 55 30 999 info@makelaarsatwork.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×