Reviews - Makelaars @ Work

Onze reviews

Wij kunnen wel roepen dat wij voor onze klanten door het vuur gaan, maar we laten ze liever zelf aan het woord.
  • De verkoop van mijn appartement in Amsterdam verliep soepel door het vlotte werk van makelaar Eric Hahn. Ook de aankopende partij was zeer te spreken over Makelaars@Work. Makelaars@Work raad ik dan ook ten zeerste aan.
  • “Leuke spontane makelaar met veel passie voor het makelaarsvak! Mijn woning was snel verkocht. Ik raad Makelaars@Work zeker aan.”
  • “Zowel de aankoop als de verkoop van onze woning hebben wij toevertrouwd aan Eric Hahn van Makelaars@Work. Vlotte en duidelijke communicatie en een fijne samenwerking. Wij zijn zeer tevreden.”
  • “Deze makelaar regelt het voor je! Makelaars@Work neemt je héél veel werk uit handen. En daarmee ook alle zorgen. Ik ben zeer te spreken over de enthousiaste benadering en professionele begeleiding van dit kantoor.”
  • “Wat een fijn kantoor om mee samen te werken! Ook buiten Haarlem. Vijf jaar geleden kochten we via Eric een huis in Haarlem. Onlangs hebben we hem opnieuw ingeschakeld om datzelfde huis voor ons te verkopen. Met zijn hulp hebben we een heerlijk huis in Aerdenhout gekocht. Kortom: wij hebben uitstekende ervaringen met Makelaars@Work.”
  • “Wij hebben ons huis in Heemstede verkocht en een nieuwe woning in Haarlem gevonden. Makelaars@Work heeft ons bij beide goed ondersteund; professioneel en doelgericht. Vooral de goede communicatie en zorgvuldige begeleiding tijdens het hele traject zijn ons opgevallen.”
  • “Bij Makelaars@Work krijg je eerlijk en professioneel advies. Het is geen ‘standaard makelaar’. Dat onze makelaar ook nog eens bouwkundig goed onderlegd is, heeft ons ontzettend geholpen bij de aankoop van een oud huis in het centrum. Zeker aan te raden!”
  • “Topmakelaar! Fijn contact gehad; het kantoor is altijd bereikbaar en ik ben bovendien altijd vriendelijk te woord gestaan. Makelaars@Work heeft een uitstekende kennis van de huizenmarkt. Aankoop en verkoop prima geregeld!”
  • "Mijn contact met Makelaars@Work verliep prettig. Mijn makelaar, Eric, zit echt dicht op de markt! Ik ben zeer tevreden over de service en de afhandeling van de verkoop van mijn huis."

wat kunnen wij voor je doen?

Wij zijn altijd bereikbaar. Telefonisch en per e-mail. Ons kantoor is, dankzij haar centrale ligging in hartje Haarlem, ook goed te bereiken. Met de fiets, auto of het openbaar vervoer. Wij komen ook graag naar jou: wel zo makkelijk.

Meer informatie opvragen of een afspraak maken? Bel of mail:

023 - 55 30 999 info@makelaarsatwork.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×