Van Amsterdam naar Haarlem verhuizen? - Makelaars @ Work

Van Amsterdam naar Haarlem verhuizen?

Amsterdam is prachtig, maar ook ontzettend druk en duur. Bij Makelaars@Work zien we dat steeds meer mensen daarom van Amsterdam naar Haarlem trekken.

Niet gek, want Haarlem (soms ook wel ‘Klein-Amsterdam’ genoemd) is een prachtige stad, al zeggen we het zelf. Vol historische panden met een oudhollandse uitstraling en met een levendige sfeer. En als je wil, ben je zo op het strand, in Amsterdam of op Schiphol. Bovendien liggen de huizenprijzen in Haarlem en omgeving nog niet zo extreem hoog als in de hoofdstad.

Neem contact met ons op

Persoonlijk advies

Makelaars@Work heeft de laatste jaren al heel veel Amsterdammers aan een nieuw thuis in Haarlem geholpen. Wij kennen de stad – en de omgeving – als geen ander en geven graag persoonlijk advies. Welke buurt past bij jou? En welke misschien minder? Zou een andere stad of dorp in de regio Zuid-Kennemerland misschien zelfs nóg passender zijn? Wij zoeken naar de beste match met jouw wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden en kansen voor jouw situatie?

Verkopen in Amsterdam

Wij werken bovendien nauw samen met diverse makelaarskantoren in Amsterdam die kopers hebben voor een woning in Haarlem en omgeving. Daardoor kunnen we je ook helpen bij de verkoop van jouw woning in Amsterdam. Zo stemmen wij de verkoop van je huidige woning en de aankoop van je nieuwe woning naadloos op elkaar af. We ontzorgen volledig. Dat doen we zelf, of samen met één van onze partners. Jij hebt één aanspreekpunt voor je aan- en verkoop. Ook als je naar een andere stad verhuist. Wel zo makkelijk. Én voordelig: wij maken namelijk een aantrekkelijke package deal voor een aan- én verkoop.

wat kunnen wij voor je doen?

Wij zijn altijd bereikbaar. Telefonisch en per e-mail. Ons kantoor is, dankzij haar centrale ligging in hartje Haarlem, ook goed te bereiken. Met de fiets, auto of het openbaar vervoer. Wij komen ook graag naar jou: wel zo makkelijk.

Meer informatie opvragen of een afspraak maken? Bel of mail:

023 - 55 30 999 info@makelaarsatwork.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×