Verkoopmakelaar Haarlem - Makelaars @ Work

Verkoopmakelaar Haarlem

Jouw huis in Haarlem is je meest waardevolle bezit. Het verkopen is niet niks. Er komt van alles bij kijken: je wil dat de nieuwe bewoners er een fijn thuis vinden. Nog belangrijker voor jou, is dat de verkoop jou oplevert wat je wil. Maar hoe pak je dat aan? Met een onvermoeibare verkoopspecialist aan je zijde, scoor je de deal die je wilt. Makelaars@Work is die partner voor jou!

Neem contact met ons op

Makelaars@Work: de verkoopspecialist in Haarlem

Een woning verkopen in Haarlem is voor jou als eigenaar geen alledaagse bezigheid. Voor ons is het dagelijkse business. Wij weten precies wat erbij komt kijken. Die kennis zetten we bij Makelaars@Work graag in om jou te begeleiden. Als makelaar in Haarlem kom je op de meest bijzondere plekken. In de afgelopen 25 jaar hebben wij al heel wat eengezinswoningen, appartementen en bijzondere objecten op uitzonderlijke locaties in Haarlem verkocht. Wij hebben ook veel ervaring in het hogere segment in Haarlem. Dus: verkoop jij een eengezinswoning, appartement, grachtenpand, villa of loft? Dan zijn wij jouw partner. Makelaars@Work is dé verkoopspecialist in Haarlem en de regio Zuid-Kennemerland.

Benieuwd naar onze werkwijze?

check ons stappenplan

 

Huis in Haarlem verkopen, makelaar in Haarlem gevonden

Kies voor Makelaars@Work als jouw partner om jouw huis te verkopen in Haarlem, wij zetten onze ruime ervaring en ons uitgebreide netwerk in om je volledig te ontzorgen om de beste koper voor jou te vinden. Pro-actief, betrouwbaar en op no-cure-no pay basis. Wij vertrouwen er namelijk op dat wij voor jou slagen.

De 5 zekerheden van Makelaars@Work:

 • Altijd bereikbaar
  Snel schakelen, ook in de avonduren en in het weekend nemen wij de telefoon op.
 • Altijd betrokken
  Jij krijgt onze volledige focus; wij gaan voor onze klanten door het vuur.
 • Altijd op de hoogte
  Wij weten het als eerste als er een bijzonder object op de markt komt.
 • Altijd alles uit de kast
  Jouw belang is ons belang. Wij gaan dus voor maximaal resultaat.
 • En: no cure, no pay
  Wij zijn er namelijk van overtuigd dat wij voor jou slagen!

Actie!

Ontvang nu tijdelijk de gratis waardebepaling van jouw huis. Vul hieronder je gegevens en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op:

wat kunnen wij voor je doen?

Wij zijn altijd bereikbaar. Telefonisch en per e-mail. Ons kantoor is, dankzij haar centrale ligging in hartje Haarlem, ook goed te bereiken. Met de fiets, auto of het openbaar vervoer. Wij komen ook graag naar jou: wel zo makkelijk.

Meer informatie opvragen of een afspraak maken? Bel of mail:

023 - 55 30 999 info@makelaarsatwork.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×