Makelaars@Work: we make it work - Makelaars @ Work

Makelaars@Work: we make it work

Een huis kopen of verkopen: dat is een grote beslissing. Kies jij voor ons om jou daarbij te begeleiden? Dan vinden wij dat heel bijzonder. Sterker nog: dat is precies wat ons energie geeft.

En die energie zetten wij volledig in voor jou. Ook onze jarenlange ervaring, ijzersterke intuïtie en uitgebreide kennis van de markt staat dan geheel tot jouw beschikking. Makelaars@Work is een klein, full-service makelaarskantoor in het hart van Haarlem. Onze kracht? Wij zijn allround, flexibel en betrokken, we hebben oog voor detail en oor voor jouw verhaal.

Zoek jij een betrouwbare en daadkrachtige partner om een huis in de regio Zuid-Kennemerland te kopen of verkopen?

Neem contact met ons op

Thuis in ieder segment

Of je nu een leuk appartement of eengezinswoning zoekt, of een bijzonder object zoals een luxe loft, opvallende villa, een statig grachtenpand aan het Spaarne of een vrijstaande woning in Aerdenhout. Met een persoonlijke benadering en maatwerk maakt Makelaars@Work het verschil.

Terug in de tijd

Eric Hahn, Register Makelaar Taxateur, gecertificeerd bouwkundig adviseur en eigenaar van Makelaars@Work, zette in 1996 zijn eerste stappen in de makelaardij. Als geboren en getogen Haarlemmer kent hij de stad op zijn duimpje. In 2000 startte hij als ondernemer, toen nog onder de naam Hahn en Van Engelen Makelaars. Eric nam het bedrijf in 2012 over en koos voor een nieuwe naam: Makelaars@Work. De uitstraling en werkwijze veranderde niet: die is altijd persoonlijk, betrokken en professioneel.

25 jaar ervaring als aankoop- en verkoopspecialist maakt Eric de perfecte gids op de huizenmarkt in de hele regio Zuid-Kennemerland. De ervaren NVM-makelaar heeft bovendien een stabiel en betrouwbaar netwerk om zich heen verzameld. Van onder meer collega-makelaars, bouwkundigen, financieel experts, stylisten, fotografen, tekstschrijvers en professionals voor het maken van (drone)video’s en digitale plattegronden. Alles om jou optimaal van dienst te zijn en volledig te ontzorgen.

wat kunnen wij voor je doen?

Wij zijn altijd bereikbaar. Telefonisch en per e-mail. Ons kantoor is, dankzij haar centrale ligging in hartje Haarlem, ook goed te bereiken. Met de fiets, auto of het openbaar vervoer. Wij komen ook graag naar jou: wel zo makkelijk.

Meer informatie opvragen of een afspraak maken? Bel of mail:

023 - 55 30 999 info@makelaarsatwork.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×