Dr. Kuyperlaan 29 Velsen-zuid - Makelaars @ Work

Woning

Dr. Kuyperlaan 29 Velsen-zuid

Specificaties

Vraagprijs € 1.095.000,- k.k.

  • Postcode: 1981 CC
  • Woonoppervlakte: 303 m2
  • Perceeloppervlakte: 652 m2
  • Inhoud: 986 m3
  • Bouwjaar: 1934

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Unieke riante goed onderhouden half vrijstaande villa (ca. 303m2, 1000m3) met GROOT INPANDIG VERWARMD ZWEMBAD
(10x 4.0m) en sauna/ fitness ruimte, Engelse bar en thuisbioscoop in de ondergelegen souterrain.

Aan de rand van het groene park Beeckestijn, in de rustige villawijk Velserbeek, is gelegen deze bijzonder royale twee onder één kap woning, met 14 meter brede voortuin (ca. 130 m2), oprit voor 3 auto’s en 25 meter diepe zonnige achtertuin (300m2) op het zuiden. Het unieke is dat deze woning beschikt over een ruim inpandig verwarmd zwembad en een souterrain onder de woning met sauna en bar en genoeg ruimte voor een thuisbioscoop en/ of fitnessruimte.

Op een prachtige locatie gelegen nabij wandelbos Velserbeek, buitenplaats Beeckestijn, en duinen, strand, Marina Seaport en recreatiegebied Spaarnwoude (met o.a. golfbaan en indoor-skibaan) op fietsafstand. Nabij uitvalswegen naar o.a. Haarlem en Amsterdam en een gevarieerd en goed aanbod in scholen, winkels en overige voorzieningen zoals manege, voetbal- en hockeyclub. Amsterdam (20 min), Schiphol (15 min) en Haarlem (10 min) zijn uitstekend bereikbaar (via openbaar vervoer en auto).

Indeling: entree, hal, toilet met fontein (2017), bergkast. Riante tuingerichte living (65m2) v.v. houtkachel en openslaande deuren naar de tuin. Luxe open woonkeuken (2006) gesitueerd aan de voorzijde (20 m2) v.v. vaatwasser, koffiemachine, combi-oven/ magnetron, 2e oven, koelkast, wijnklimaatkast en kookeiland met 5 pits gaskookplaat en afzuigkap. De gehele begane grond is v.v. vloerverwarming en heeft een doorkijk naar het zwembad.

Vanuit de hal is er toegang tot het zwembadgedeelte (ca. 70m2): ruime kleedkamer, verwarmd en verlicht binnenzwembad, regendouche, modern toilet met fontein (2017) en openslaande deuren naar de tuin. Zeer comfortabel is de gehele ruimte voorzien van vloerverwarming.
Toegang tot de schuur welke tevens via de voortuin te bereiken is middels een elektrische deur (voormalige garage).

1e verdieping: overloop, slaapkamer, wasruimte, ruime badkamer v.v. ligbad (whirlpool), inloopdouche, wastafelmeubel, toilet en designradiator.
Royale ouderslaapkamer (voorheen 2 slaapkamers) v.v. slaap- en kleedgedeelte v.v. maatwerk kasten met eiland (2018).
2 Schuifpuien, stille airconditioning en een lichtstraat maken deze luxe slaapkamer (25m2) af.

2e verdieping: overloop, bergruimte, ruime slaapkamer v.v. groot dakkapel met douche en wastafel.
Bergruimte v.v. CV-opstelling.

Souterrain: onder de woning is een souterrain gerealiseerd (50m2) met een gezellige bar, een 4-persoons sauna, toiletruimte en een technische ruimte voor het zwembad. Er is genoeg ruimte voor een huisbioscoop/ en- of fitnessruimte.

Overig:
Fraai aangelegde zonnige achtertuin op het zuiden ca. 300m2, omheind, met veranda, berging en veel privacy. Zonder directe achterburen.
Het zwembadgedeelte, de woonkamer alsmede het terras in de tuin is v.v. een B&O geluidsinstallatie.

Bijzonderheden:
Het zwembad is v.v. een elektrisch dek (2017) en jetstreams
Voortuin afsluitbaar met een fraai elektrisch toegangshek (2008)
Tuin v.v. automatische beregeningsinstallatie
Pannendak vernieuwd 2000
2 CV-combiketels Remeha 2018/ 2015
Geheel v.v. isolatieglas
Alarmsysteem
Airconditioning
Oplevering in overleg
Deze unieke woning is zeker uw bezichtiging waard!

wat kunnen wij voor je doen?

Wij zijn altijd bereikbaar. Telefonisch en per e-mail. Ons kantoor is, dankzij haar centrale ligging in hartje Haarlem, ook goed te bereiken. Met de fiets, auto of het openbaar vervoer. Wij komen ook graag naar jou: wel zo makkelijk.

Meer informatie opvragen of een afspraak maken? Bel of mail:

023 - 55 30 999 info@makelaarsatwork.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×