Stille verkoop - Makelaars @ Work

Stille verkoop

Niet iedereen kiest ervoor om openbaar bekend te maken dat zijn of haar huis te koop staat. Omdat je op je gemak wil zoeken naar de juiste koper, of simpelweg niet je hele huishouden op funda terug hoeft te zien.

Misschien ben je een bekend persoon, of heb je een high-end woning en treed je daarmee niet graag in de openbaarheid, omdat je alleen mensen over de vloer wil die oprecht geïnteresseerd zijn in jouw woning in plaats van in jou of in de mooie spullen in je huis. Rust en privacy: dat zijn de belangrijkste voordelen van stille verkoop.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw situatie?

Aanmelden voor stille verkoop

  • Bij het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring

Stil aanbod

Bij Makelaars@Work hebben we altijd ‘stil aanbod’ in onze portefeuille. Vooral in het hogere segment: villa’s, penthouses en andere bijzondere objecten. Heb jij specifieke wensen voor een koopwoning, die je niet terugvindt in het bestaande woningaanbod? Laat dan je gegevens achter. Mogelijk hebben we een verborgen parel voor jou in portfolio. Zo niet: dan houden we onze ogen voor je open en helpen we je graag verder zoeken. Op een discrete manier je woning te koop aanbieden? Makelaars@Work staat voor je klaar. Samen komen we tot de optimale verkoopstrategie.

De voordelen van stille (ver)koop via Makelaars@Work

  • Als onze klant heb je toegang tot ons stille aanbod
  • Onze klanten hebben toegang tot het unieke NVM-uitwisselingssysteem met een grote database van (potentiële) woningzoekenden
  • Het hele traject is discreet: wij zoeken naar een succesvolle match en treden op als bemiddelaar

wat kunnen wij voor je doen?

Wij zijn altijd bereikbaar. Telefonisch en per e-mail. Ons kantoor is, dankzij haar centrale ligging in hartje Haarlem, ook goed te bereiken. Met de fiets, auto of het openbaar vervoer. Wij komen ook graag naar jou: wel zo makkelijk.

Meer informatie opvragen of een afspraak maken? Bel of mail:

023 - 55 30 999 info@makelaarsatwork.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×