Beleggen in vastgoed - Makelaars @ Work

Beleggen in vastgoed

Makelaars@Work is een allround makelaarskantoor, met een zeer compleet pakket dienstverlening. Naast de aankoop en verkoop van particuliere woningen, zijn wij ook thuis in de wereld van vastgoedbeleggingen.

Van een verhuurde bovenwoning tot een herontwikkelingsobject of een volledige beleggingsportefeuille: ben jij op zoek naar nieuwe zakelijke kansen op de vastgoedmarkt? En zoek je vastgoed in Haarlem en omgeving, of wil je juist een pand aanbieden aan andere vastgoedbeleggers? Makelaars@Work heeft een groot netwerk en heel veel ervaring als tussenpersoon. Wij koppelen vraag en aanbod, op een professionele, betrouwbare en discrete manier, vaak buiten de markt om. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

wat kunnen wij voor je doen?

Wij zijn altijd bereikbaar. Telefonisch en per e-mail. Ons kantoor is, dankzij haar centrale ligging in hartje Haarlem, ook goed te bereiken. Met de fiets, auto of het openbaar vervoer. Wij komen ook graag naar jou: wel zo makkelijk.

Meer informatie opvragen of een afspraak maken? Bel of mail:

023 - 55 30 999 info@makelaarsatwork.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×