uw Qualis makelaar in Zuid-Kennemerland - Makelaars @ Work

uw Qualis makelaar in Zuid-Kennemerland

Qualis-makelaar Makelaars@Work begrijpt en kent de bovenkant van de woningmarkt in Zuid-Kennemerland als geen ander. U kunt rekenen op specifieke kennis en advies ‘op niveau’. Ook op financieel, juridisch of fiscaal vlak.

In de gemeenten Bloemendaal, Haarlem, Heemstede en Zandvoort vindt u veel woningen in het hogere prijssegment. Voor het aan- en verkoopproces van deze woningen gelden andere regels dan bij een doorzonwoning.

Enorm netwerk is van essentieel belang
Bij de verkoop van huizen in het hogere segment zijn Funda en een bord in uw tuin vaak niet afdoende. Daar is meer voor nodig.
Met onze marktkennis en ervaring, gecombineerd met het landelijke netwerk van zo'n vijftig samenwerkende Qualis-makelaars is er toegang tot vijftig databases met zoekopdrachten. Informatie en marktontwikkelingen worden snel uitgewisseld, zo weten we wat er vandaag speelt.

Neem contact met ons op

HOE DOET QUALIS UW VERKOOP IN HET HOGERE SEGMENT

1. PERSOONLIJK ADVIES GESPREK
2. WAARDE- EN AANBODANALYSE
3. INDICATIEVE WAARDEBEPALING
4. BESPREKING MARKETINGSTRATEGIE
5. KEUZE STILLE OF ACTIEVE VERKOOP
6. VERWACHTE VERKOOPLOOPTIJD


Bereik uw groep van potentiële kopers!
De combinatie van lokaal specialisme en landelijk bereik alleen is niet voldoende. Makelaars@Work profiteert ook van de unieke en zeer krachtige Qualis marketingcampagnes waarmee relevante en potentiële woningzoekers gevonden en bereikt worden. Daar zijn ook veel mensen bij die nog niet weten dat ze willen verhuizen.

Waar zit uw koper?
De marketingtechnieken voor uw woning lopen uiteen van landelijke radiocommercials tot advertenties in dagbladen. Van slimme Google Adwords campagnes tot InStream campagnes op Youtube. En van het Qualis Magazine dat bij maar liefst 24.000 adressen van huizen in het hogere segment op de mat komt, tot plaatsing van uw huis op 150 internationale woningsites.

Gegarandeerde privacy
Voor mensen die in alle rust en met volledige privacy hun huis willen verkopen, is stille verkoop een goede keuze. We staan in nauw contact met potentiële kopers die zich oriënteren binnen het hogere segment. Breng nu uw woning discreet bij hen op het netvlies.


WAAROM DE QUALIS-MAKELAAR?

• Lokaal specialisme in combinatie met landelijk en internationaal netwerk
• Doeltreffende marketingstrategie
• Specialisten in het midden en hogere segment
• Groot zoekersbestand
• Wereldwijde aandacht voor uw woning: tijdelijk gratis!
Stille verkoop als mogelijke verkooptactiek


Wonen in een bijzondere regio
Zuid-Kennemerland is een regio die tot de verbeelding spreekt. Plaatsen zoals Bloemendaal, Aerdenhout, Heemstede, Haarlem en Zandvoort behoren tot de rijkste van Nederland. Het gebied heeft een grote aantrekkingskracht op mensen die bijzonder willen wonen. En dat is niet zo gek!

Unieke ligging
De regio Zuid-Kennemerland ligt deels aan het strand. Met hippe strandpaviljoens en een uitgestrekt duingebied. De regio kenmerkt zich door de vele lommerrijke en statige lanen met chique villa’s en landhuizen. In Haarlem, de hoofdstad van de provincie Noord-Holland, is er altijd iets te beleven. Deze monumentale stad aan het Spaarne, staat garant voor een heerlijk dagje winkelen. Met Amsterdam op korte afstand, is Zuid-Kennemerland erg in trek bij expats.

Prachtige natuur
Tussen de Noordzeekust en Haarlem, van Zandvoort tot IJmuiden, vindt u het gevarieerde landschap van Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Een oase van rust tussen de bruisende Randstad en het brede Noordzeestrand. Romantische landgoederen geven het natuurgebied allure. Ideaal om te wonen dus!

Qualis info

wat kunnen wij voor je doen?

Wij zijn altijd bereikbaar. Telefonisch en per e-mail. Ons kantoor is, dankzij haar centrale ligging in hartje Haarlem, ook goed te bereiken. Met de fiets, auto of het openbaar vervoer. Wij komen ook graag naar jou: wel zo makkelijk.

Meer informatie opvragen of een afspraak maken? Bel of mail:

023 - 55 30 999 info@makelaarsatwork.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×