Een huis verkopen - Makelaars @ Work

Een huis verkopen

Jouw huis is je meest waardevolle bezit. Als je het verkoopt, wil je dat de nieuwe bewoners er een fijn thuis vinden. En natuurlijk dat de verkoop jou oplevert wat je wil. Maar hoe pak je dat aan?

Een woning verkopen is voor jou als eigenaar geen alledaagse bezigheid. Voor ons is het dagelijkse business. Wij weten precies wat erbij komt kijken. Die kennis zetten we bij Makelaars@Work graag in om jou te begeleiden. Als makelaar kom je op de meest bijzondere plekken. In de afgelopen 25 jaar hebben wij al heel wat bijzondere objecten op uitzonderlijke locaties verkocht. Wij hebben veel ervaring in het hogere segment. Dus: verkoop jij een grachtenpand, villa of loft? Dan zijn wij jouw partner. Makelaars@Work is dé verkoopspecialist in Haarlem en de regio Zuid-Kennemerland.

Neem contact met ons op

Volledige service: wij ontzorgen van A tot Z

Wij begeleiden het volledige verkoopproces van je woning. Daarbij geloven wij in een persoonlijke aanpak, om voor jou écht het verschil te maken.

 • We geven eerlijk advies over wat jouw woning waard is
 • We helpen je om jouw huis optimaal effectief in de markt te zetten
 • We begeleiden jou van de eerste kennismaking tot de sleuteloverdracht

In 25 jaar tijd is Makelaars@Work uitgegroeid tot één van de best beoordeelde NVM-makelaars van Haarlem. Dat is niet voor niets; wij kennen de stad én haar omgeving als geen ander. Voor ieder pand vinden wij een passende nieuwe eigenaar. In ons eigen netwerk, via onze ruime database woningzoekenden én met behulp van de moderne technologie en social media. Zo zorgen wij voor een unieke presentatie op onze eigen website en app, funda, Pararius en via social media.

Presentatie is alles

Bij Makelaars@Work besteden we veel aandacht aan de presentatie van jouw woning. Met mooie foto’s, duidelijke en treffende teksten en digitale plattegronden. Voor dit soort zaken werken wij samen met diverse professionals. Sonja Velda bijvoorbeeld, die écht de tijd neemt om de unieke aspecten van jouw woning vast te leggen met haar camera. Tibi Media schakelen we in voor dronefilms en 3D-bezichtigingen, als de situatie en woning zich daarvoor leent. Eén van onze stylistes zorgt ervoor dat een woning er tiptop uitziet als er foto’s gemaakt worden of er een belangrijke bezichtiging gepland staat. Zelfs het meubileren van leegstaande objecten behoort tot de mogelijkheden.

Benieuwd hoe wij precies te werk gaan?

Check ons stappenplan

De 5 zekerheden van Makelaars@Work

 • Altijd bereikbaar
  Snel schakelen, ook in de avonduren en in het weekend nemen wij de telefoon op.
 • Altijd betrokken
  Jij krijgt onze volledige focus; wij gaan voor onze klanten door het vuur.
 • Altijd op de hoogte
  Wij weten het als eerste als er een bijzonder object op de markt komt.
 • Altijd alles uit de kast
  Jouw belang is ons belang. Wij gaan dus voor maximaal resultaat.
 • En: no cure, no pay
  Wij zijn er namelijk van overtuigd dat wij voor jou slagen!

wat kunnen wij voor je doen?

Wij zijn altijd bereikbaar. Telefonisch en per e-mail. Ons kantoor is, dankzij haar centrale ligging in hartje Haarlem, ook goed te bereiken. Met de fiets, auto of het openbaar vervoer. Wij komen ook graag naar jou: wel zo makkelijk.

Meer informatie opvragen of een afspraak maken? Bel of mail:

023 - 55 30 999 info@makelaarsatwork.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×